Teprovningar

 

En typisk teprovning kan vara en resa som har sin början i Kinas vita te och sitt slut i Sydafrikas Rooibos. På vägen provar vi även gröna, oolong och svarta teer. Vi räknar med att prova ca åtta olika teer, prata allmän tekunskap och historia och diskutera kring de teer vi provsmakar. Typiskt för denna teprovning är att vi enbart provar rena teer, dvs icke smaksatta.

 

Hösten 2017 erbjuder vi följande öppna teprovningar:

- Lördag 14 oktober kl 14.30

- Lördag 18 november kl 14.30

Kostnaden är 250 kr per person och biljetter kan köpas i butiken på Järnvägsgatan 30, Limhamn eller på Kulturcentralens hemsida http://www.kulturcentralen.nu/evenemang/teprovning-pa-tehuset-shiva

I avgiften ingår teprovning, lättare provsmakning av några andra produkter som finns i butiken samt 10% rabatt på alla varor till ordinarie pris om man önskar handla i samband med teprovningen.

Är ni en grupp på 6 personer eller fler går det bra att boka en privat teprovning. Ni har då även möjlighet att påverka teprovningens inriktning; enbart gröna, enbart smaksatta... precis enligt ert tycke och intresse. Kostnaden är 1500 kronor för 2-6 personer. Från 7 personer betalar man 250 kronor per person.

Teprovningen hålls i butiken på Järnvägsgatan 30, Limhamn.

Naturligtvis kan vi även komma till er om ni så önskar.

För bokning och information: 0704-500 530 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkomna!

Skriv ut